Kompakt familiehytte på Savalkletten

Moderne hytte med hems
– kan enkelt forlenges slik at hytta blir større

Savalkletten 14, 2500 Tynset
Se kart

Prisantydning

3 350 000 kr

Omkostninger
120 000 kr

Totalpris
3 470 000 kr

Omkostninger innbefatter 2,5 % dokumentavgift til staten, oppmålingsgebyr, tilknytning vann/avløp og anleggsbidrag vann

Generelt

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte som du kan få i størrelse fra 65 – 73 kvm. Som standard er hytta 65 kvm, men hvis du trenger mer plass er det enkelt å fikse.

Som standard har denne hytta et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.

Hvis du ønsker mer plass, er dette enkelt å løse. Hvis du forlenger Kvarstad med 120 cm, vil størrelsen øke fra 65 kvm til 73 kvm. Om du trenger mer rom, kan du forlenge hytta med 240 cm. Da får du en hytte på 81 kvm. I BoligPartner tilpasser vi alltid våre hytter etter kundes ønsker og behov. Bare ta kontakt med oss – vi bistår deg slik at du får den størrelsen som du trenger.

Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, noe som gir stor fleksibilitet med mulighet for ekstra soveplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Gulvarealet til hemsen er på 18,9 kvadratmeter.

Beliggenhet

Med vidt utsyn til mektige fjellområder som Rondane og Tronfjellet, samt Savalsjøen, ligger alt til rette for at din hyttedrøm skal gå i oppfyllelse.

Tomten ligger sentralt plassert i hyttefeltet med godt utsyn mot Rødalshøa. Skisporet ligger kun et steinkast unna.

Les mer om Savalkletten Fjellgrend

Området ligger 800 moh. Vi streber etter å bevare mest mulig av opprinnelig vegetasjon, for å gi deg en opplevelse av å være tett på naturen, også i et hyttefelt. Ved å konsentrere området med bebyggelse i et felt, kan vi bevare store områder med urørt natur i fjellet.

I Savalkletten Fjellgrend lever du tett på naturen og lokalsamfunnet. Området byr på fantastiske turløyper rett utenfor hyttedøra. Her kan du velge familievennlige løyper eller mer krevende turer – du bestemmer hva du vil fylle dagen med. Samtidig bor du kun en liten spasertur unna Savalen Fjellhotell og Spa, Savalen alpinanlegg og Nissehuset.

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet

Boligtype
Hytte

Eieform
Eier (selveier)

Bruttoareal
65 m2

Soverom
2

Primærrom
55 m2

Bruksareal
65 m2

Tomteareal
2060 m2 (eiet)

Sengeplasser
6

Fasiliteter

Utsikt

Bilvei frem

P-plass

Offentlig vann/kloakk

Innlagt strøm

Turterreng

Peis/Ildsted

Alpin

Fiskemuligheter

Skiløyper

Bilder

eksempelbilde