Om BF-Bygg

Vi er en av Nord Østerdals ledende boligentreprenører. Vi leverer hus og hytter fra BoligPartner og utfører byggmesteroppdrag som påbygg og restaurering av eksisterende bygg.

BF Bygg Alvdal AS ble startet i januar 2000. Siden starten har det blitt bygget mange flotte Boligpartner-hus og hytter i Nord Østerdal og Røros distriktet. I 2015 ble vi kåret til 3. beste boligbygger i hele landet på kundetilfredshet. Bragden ble gjentatt i 2022 da vi kom på 5. plass. Det er vi veldig stolte av! Det gjør oss enda mer motivert til å stå på for deg som kunde i tiden fremover slik at du også kan se tilbake på byggeprosessen med en god følelse. Det er Prognosesenteret som utfører den uavhengige kåringen.

Hos oss er dette viktig:

  • Tilgjengelighet og god service
  • God oppfølging gjennom hele byggeprosessen fra salg til ferdig produkt
  • Solid håndverkskvalitet, riktig på første forsøk

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med husdrømmen gjennom god dialog og solid håndverk.

Lang erfaring

Etter mer enn 20 års erfaring med Boligpartner er vi helt sikre på at det er et godt produkt vi selger. Ved å velge oss som leverandør får du en arkitekttegnet bolig med mulighet for individuelle tilpasninger. BF Bygg har stor tro på at god dialog med kunden gjennom hele byggeprosessen er viktig for at akkurat din bolig skal bli det du drømmer om.

For å realisere et byggeprosjekt må flere faggrupper samarbeide. Som totalleverandør er det en naturlig del av jobben vår å koordinere arbeidet slik at vi sikrer god fremdrift og at ulike fag kommer inn på riktig tidspunkt. Vi tar oss også av byggesøknader, ferdigattester og dialog med uavhengig kontrollør.

Bred kompetanse

BF Bygg har en stabil og faglig dyktig arbeidsstokk med lokal tilhørighet. Helt siden starten har vi hatt en bevisst filosofi om å ta inn lærlinger. Både for å sikre rekruttering men også som et samfunnsansvar. Mange av våre ansatte har derfor begynt hos oss som lærlinger og fortsatt etter fullført læretid og bestått fagbrev. Det betyr at de fleste av våre ansatte har svennebrev i tømrerfaget. I tillegg jobber vi kontinuerlig med kompetanseheving for alle ansatte gjennom kursing og fagsamlinger innenfor byggfaget. At våre tømrere har både erfaring og fagkunnskap er viktig for å sikre deg som kunde et bra resultat i mange år fremover.

Tynset Farve og Interiør AS

Tynset Farve og Interiør er eid av BF Bygg og er en faghandel innenfor maling, flislegging, tapetsering og gulvlegging. De har butikk på Tynset med et bredt vareutvalg og er forhandler innenfor Flügger kjeden. Her får du kjøpt det du trenger for å gjøre jobben selv eller få den utført av erfarne håndverkere.

Lokal forankring

Vi ønsker å bidra til at regionen vår har et bredt fritidstilbud som kan favne mange og bidra til bolyst. Bolyst for våre ansatte, våre kunder, tilflyttere og de som allerede bor her. Vi har derfor valgt å sponse foreninger og aktiviteter som treffer et bredt aldersspekter i ulike kommuner.

Vi leverer hus og hytter fra BoligPartner. Vi tar også byggmesteroppdrag som påbygg og restaurering av eksisterende bygg.

Kunne du tenke deg å jobbe med oss?