Moderne hytte i Renåfjellet

Moderne hytte med hems
– kan enkelt forlenges slik at hytta blir større

Bjørnelabben 27, 2485 Rendalen
Se kart

Prisantydning

3 400 000 kr

Omkostninger
71 287 kr

Totalpris
3 471 287 kr

Omkostninger innbefatter 2,5 % dokumentavgift til staten, Tinglysning skjøte, Oppmålingsgebyr, Tilknytning vann og Anleggsbidrag strøm

Generelt

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte som du kan få i størrelse fra 65 – 73 kvm. Som standard er hytta 65 kvm, men hvis du trenger mer plass er det enkelt å fikse.

Som standard har denne hytta et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.

Hvis du ønsker mer plass, er dette enkelt å løse. Hvis du for eksempel forlenger Kvarstad med 120 cm, vil størrelsen øke fra 65 kvm til 73 kvm. Om du trenger mer rom, kan du forlenge hytta med 240 cm. Da får du en hytte på 81 kvm. I BoligPartner tilpasser vi alltid våre hytter etter kundes ønsker og behov. Bare ta kontakt med oss – vi bistår deg slik at du får den størrelsen som du trenger.

Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, noe som gir stor fleksibilitet med mulighet for ekstra soveplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor. Gulvarealet til hemsen er på 18,9 kvadratmeter.

Beliggenhet

Tomten ligger i øvre delen av Renåfjellet i Rendalen kommune. Her er det panorama utsikt mot Storsjøen og Rondane! Området er åpent og solrikt og vegetasjonen består for det meste av mosedekt grunn og spredte furutrær. Renåfjellet ligger ca. 2 timer fra Hamar og ca. 3 timer fra Oslo med bil på fine veier og har helårs vei frem til tomtene.

I Renåfjellet er det mange aktivitetsmuligheter sommer som vinter. Her finnes en familievennlig alpinbakke med egen barneskiheis, men også nedfarter med utfordrende hopp og rails. Området byr på oppkjørte langrennsløyper i så godt som urørt natur og har muligheter for isfiske. På sommeren kan du blant annet bade i badedammen på toppen av alpinanlegget på 850 moh., sykle på de mange turstiene og skogsbilveiene, jakte og fiske, og gå flotte fjell- og toppturer. Området er tilrettelagt med grillplasser og varmestue, benker, skiutleie, kafeteria, pub og afterski. På Åkrestrømmen finnes det butikker. Renåfjellet har egen velforening.

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet

Boligtype
Hytte

Eieform
Eier (selveier)

Tomteareal
2060 m2 (eiet)

Soverom
2

BRA total
65 m2

Bruksareal
65 m2

Bebygd areal
76 m2

Energimerking:
D

Sengeplasser
6

Fasiliteter

Balkong

Bilvei frem

Garasje/P-plass

Offentlig kloakk

Innlagt strøm

Turterreng

Peis/Ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Privat vann

Bilder

eksempelbilde
eksempelbilde
eksempelbilde
eksempelbilde