Kompakt sportshytte i Rondeblikk

Moderne hytte for familien
– kan bygges med hems!

Sollivegen 84, 2580 Folldal
Se kart

Prisantydning

2 600 000 kr

Omkostninger
25 000 kr

Totalpris
2 625 000 kr

Omkostninger innbefatter 2,5 % dokumentavgift til staten

Generelt

Hyttemodell Ro 50 er lillesøsteren blant Ro-hyttene, og har fått navnet på grunn av det smarte og kompakte bruksarealet på 50 kvadratmeter. Bygger du med hems får du 16,5 kvadrat ekstra.

Våre Ro-hytter er BoligPartners mest prisgunstige hytter. Denne modellen har en luftig, åpen kjøkken- og stueløsning på over 21 kvadratmeter med dør ut til uteplassen. I tillegg har Ro 50 to soverom, bod med inngang fra gangen og bad.

Ro 50 kan bygges både med og uten hems. Varianten med hems har åpen himling i stue og kjøkken. Hemsen har en gulvflate på 16,5 kvadratmeter og takhøyde på 1,89 meter. Med et eget soverom her oppe får du to sengeplasser til. Totalt får du da muligheten til syv sengeplasser på hytta.

Beliggenhet

Hytta er prosjektert på en tomt i populære Rondeblikk i Folldal med en fantastisk utsikt mot sør og Rondane. Området har lett skrånende terreng med meget gode solforhold. Det er et nydelig høystandard felt med mange kvaliteter for deg som liker rolige og naturskjønne omgivelser. Skiløyper og turterreng sommer som vinter ligger rette utenfor døra. Nærhet til gruveanlegget og sentrum av Folldal.

Les mer om Rondeblikk bolig- og fritidsområde

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet

Boligtype
Hytte

Eieform
Eier (selveier)

Tomteareal
2000 m2 (eiet)

Soverom
2

BRA total
50 m2

Bruksareal
50 m2

Bebygd areal
58 m2

Energimerking:
D

Sengeplasser
5 (7)

Fasiliteter

Utsikt

Bilvei frem

P-plass

Offentlig vann/kloakk

Innlagt strøm

Peis/Ildsted

Turterreng

Fiskemuligheter

Bilder