Drømmehytte i Blåfjellia

Moderne hytte med hems
– kan enkelt forlenges slik at hytta blir større

Harald Sohlbergs vei 13, 2477 Sollia
Se kart

Prisantydning

3 900 000 kr

Omkostninger
16 250 kr

Totalpris
3 916 250 kr

Omkostninger innbefatter 2,5 % dokumentavgift til staten

Generelt

Hytten med stor plass til familie og venner.
Storåsen fra Tur-serien er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells.

Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområde på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet. 

Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Hemsen gir deg ekstra fleksibilitet og er en god tumleplass for de minste eller flere soveplasser.  Gulvarealet til hemsen er på 45,5 kvadratmeter.

Beliggenhet

Hytta er prosjektert på en tomt i fantastiske Blåfjellia hyttegrend med utsikt mot sør-vest og Rondane rett imot. Området har lett skrånende terreng med meget gode solforhold. Det er et nydelig høystandard felt med mange kvaliteter for deg som liker rolige og naturskjønne omgivelser. Skiløyper og turterreng sommer som vinter ligger rette utenfor døra. 

Les mer om Blåfjellia Hyttegrend

Fra hjemmesiden:
Harald Sohlbergs mesterverk «Vinternatt i Rondane» henger her i Rondane til evig tid. I Blåfjellia beveger du deg i originalen; i måneskinnet en vinternatt, en vårdag med brusende vårspill omkring deg eller en lun sommerkveld med naturens mjuke toner og lys over det vi mener er Norges vakreste utsikt.

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet

Boligtype
Hytte

Eieform
Eier (selveier)

Tomteareal
3219 m2 (eiet)

Soverom
2 (4)

BRA total
77 m2

Bruksareal
77 m2

Bruttoareal
65 m2

Energimerking:
D

Sengeplasser
8

Fasiliteter

Utsikt

Bilvei frem

Garasje/P-plass

Offentlig vann/kloakk

Innlagt strøm

Turterreng

Peis/Ildsted

Fiskemuligheter

Bilder