Flott familiehus på Alvdal

Novara i Spurvtrøa, Alvdal
– 4 soverom og egen loftstue

Spurvtrøa, 2560 Alvdal
Se kart

Prisantydning

4 300 000 kr

Omkostninger
73 750 kr

Totalpris
4 373 750 kr

Omkostningene inkluderer Statens dokumentavgift 2,5%, påkoblingsavgifter for vann, avløp og strøm.

Generelt

Familievennlige Novara er et moderne hus med mye plass

Novara byr på hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje. Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue på nesten 11 kvadratmeter. Oppløftet gir både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad på dette planet.

I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen. Etasjen har også et soverom samt kombinert bad og vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Beliggenhet

Boligen er prosjektert på tomt 5 i vårt boligfelt Spurvtrøa i Måna, Alvdal. Området består av flere boligfelt hvor vegetasjonen skaper naturlige skiller mellom boligfeltene. Her kan du bo på romslige tomter med god plass til både hus, garasje og sandkasse i hagen. Her er det flotte turmuligheter året rundt, det er lysløype, akebakke og gangavstand til Steimoegga Idrettspark. Måna er et svært populært område med mange barnefamilier og tilrettelagte lekeplasser i umiddelbar nærhet. 

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Måna

Boligtype
Enebolig

Eieform
Eier (selveier)

Tomteareal
1000 m2 (eiet)

Primærrom
144 m2

Bruksareal
155 m2

Bruttoareal
157 m2

Soverom
4

Fasiliteter

Balkong

Asfaltert vei

Garasje/P-plass

Offentlig vann/kloakk

Innlagt strøm

Turterreng

Peis/Ildsted

Utsikt

Gatelys

Fiber til tomtegrense

Bilder

Steimoegga idrettspark