Vi er en av Nord Østerdals ledende boligentreprenører. Vi leverer hus og hytter fra BoligPartner. Vi tar også byggmesteroppdrag som påbygg og restaurering av eksisterende bygg.


BF Bygg Alvdal AS ble startet i januar 2000. Siden starten har det blitt bygget godt over 100 flotte Boligpartner-hus og hytter i Nord Østerdal og Røros distriktet. I 2015 ble vi kåret til 3. beste boligbygger i hele landet på kundetilfredshet. Det er vi veldig stolte av! Det gjør oss enda mer motivert til å stå på for deg som kunde i tiden fremover slik at du også kan se tilbake på byggeprosessen med en god følelse. Det er Prognosesenteret som utfører den uavhengige kåringen gjennom tredjepartsintervjuer av de som har bygget nytt hus eller hytte i inneværende år. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med husdrømmen gjennom god dialog og solid håndverk.

Etter 18 års erfaring med Bolipartner er vi helt sikre på at det er et godt produkt vi selger. Ved å velge oss som leverandør får du en arkitekttegnet bolig med mulighet for individuelle tilpasninger. BF Bygg har stor tro på at en god dialog med kunden gjennom hele byggeprosessen er viktig for at akkurat din bolig skal bli det du drømmer om. At våre tømrere kjenner produktet godt, og har bred fagkunnskap er selvfølgelig også med på å sikre deg som kunde er bra resultat i mange år fremover.

BF Bygg har en stabil og faglig dyktig arbeidsstokk med lokal tilhørighet. Mange av våre ansatte har begynt hos oss som lærlinger og fortsatt etter fullført læretid og bestått fagbrev. Det betyr at de fleste av våre ansatte har fagbrev i tømrerfaget. Helt siden oppstarten vi hatt en bevisst filosofi om å ta inn lærlinger i vår bedrift. Både for å sikre rekruttering til egen bedrift og som et samfunnsansvar.

DSC0023 web

Hos oss er dette viktig:

  • Tilgjengelighet og god service
  • God oppfølging gjennom hele byggeprosessen fra salg til ferdig produkt
  • Solid håndverkskvalitet, riktig på første forsøk