Romslig bolig på Tynset

Novara på Kvennstøa
– 4 soverom og egen loftstue

Finnlendermoen 27, 2500 Tynset
Se kart

Prisantydning

4 600 000 kr

Omkostninger
73 750 kr

Totalpris
4 673 750 kr

Omkostningene inkluderer Statens dokumentavgift 2,5%, påkoblingsavgifter for vann, avløp og strøm.

Generelt

Familievennlige Novara er et moderne hus med mye plass

Novara byr på hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje. Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue på nesten 11 kvadratmeter. Oppløftet gir både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad på dette planet.

I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen. Etasjen har også et soverom samt kombinert bad og vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Beliggenhet

Boligen er prosjektert i Kvennstøa boligområde på Tynset med innkjøring på det nedre planet. Selve tomten ligger i på oversiden av adkomstveien og gir fint utsyn over blant annet lekeplassen. Kvennstøa byr på trivelig bomiljø med gatelys, asfalterte adkomstveier og trygge omgivelser. Det er også en felles lekeplass i tillegg til turterreng, skiløype og miljødam rett i nærheten.

Herifra tar det kun 8 minutter med sykkel til Tynset sentrum, og det er gang- og sykkelsti hele veien slik at du kommer trygt frem. Dette er et populært område med mange barnefamilier i samme område.

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Sentrum

Boligtype
Enebolig

Eieform
Eier (selveier)

Tomteareal
1664 m2 (eiet)

Primærrom
144 m2

Bruksareal
155 m2

Bruttoareal
157 m2

Soverom
4

Fasiliteter

Balkong

Bilvei frem

Garasje/P-plass

Offentlig vann/kloakk

Innlagt strøm

Turterreng

Peis/Ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Innlagt strøm

Bilder

Kort vei til Tynset via trygg gangvei.