17 kilometer fra Røros sentrum, ikke langt fra Glåmos, ligger naturskjønne Bukkvollan. Der har vi 7 flotte hyttetomter til salgs. Tomtene er fra 1,3 til 1,8 mål store. Det er opparbeidet vei, vann og strøm fram til tomtegrensen. Tomtene koster 400 000,-.

Tomter Røros Bukkvollan

Røros er kjent for ekte gjestfrihet, deilige måltider og god atmosfære. Et yrende folkeliv, kunsthåndverkere og innholdsrike butikker gir et hyggelig avbrekk mellom turene i fjellet.

Med sin knitrende hvite snø og skiløyper så langt du kan se er Røros et perfekt reisemål for vinterlige aktiviteter. Milevis med oppkjørte skiløyper i variert terreng som passer fo alle. Hummelfjell Alpinsenter på Os gir utfordringer for hele familien. Frister det med større utfordringer, er det ikke langt til alpinanleggene i Fünesdalen.

Om sommeren er det et yrende liv i Rørosgatene og fjellet lokker med sine vidder. Sykkelturer i setergrendene, toppturer eller fiske er noe av mulighetene. Regionen byr også på en rekke konserter og kulturelle arrangementer.

Ta kontakt med oss på telefon 957489999, så blir vi gjerne med på en tomtebefaring.