Moderne hytte på Savalkletten

Nydelig hytte i to etasjer

Savalkletten 29, 2500 Tynset
Se kart

Prisantydning

3 400 000 kr

Omkostninger
120 000 kr

Totalpris
3 520 000 kr

Omkostninger innbefatter 2,5 % dokumentavgift til staten, Oppmålingsgebyr, Tilknytning vann/avløp og Anleggsbidrag vann

Generelt

V10 er den største hytta blant våre tre V-modeller og er tegnet for tomter med mye utsikt. De karakteristiske egenskapene i V-serien med innfelt gavl og store vinduer er videreført fra småsøstrene V1 og V2. Med V10 får du en hytte med to fulle etasjer og plass til hele familien.

Hovedplanet har en kombinert kjøkken- og stueløsning på drøye 32 kvadratmeter. Mønt himling med 4,2 meter på det høyeste og vinduer fra gulv til tak gir en luftig følelse og godt lysinnslipp i den sosiale sonen. På dette planet finner du også hyttas tredje soverom, ytterligere et bad og utgang til veranda.

 Hyttas innfelte gavl gjør at du har skjerming for vær og vind – uansett om du vil innta kaffekoppen på terrassen i underetasjen eller på verandaen på hovedplanet.

Beliggenhet

Med vidt utsyn til mektige fjellområder som Rondane og Tronfjellet, samt Savalsjøen, ligger alt til rette for at din hyttedrøm skal gå i oppfyllelse.

Tomten ligger sentralt plassert i hyttefeltet med godt utsyn mot Rødalshøa. Skisporet ligger så et steinkast unna.

Les mer om Savalkletten Fjellgrend

Området ligger 800 moh. Vi streber etter å bevare mest mulig av opprinnelig vegetasjon, for å gi deg en opplevelse av å være tett på naturen, også i et hyttefelt. Ved å konsentrere området med bebyggelse i et felt, kan vi bevare store områder med urørt natur i fjellet.

I Savalkletten Fjellgrend lever du tett på naturen og lokalsamfunnet. Området byr på fantastiske turløyper rett utenfor hyttedøra. Her kan du velge familievennlige løyper eller mer krevende turer – du bestemmer hva du vil fylle dagen med. Samtidig bor du kun en liten spasertur unna Savalen Fjellhotell og Spa, Savalen alpinanlegg og Nissehuset.

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet

Boligtype
Hytte

Eieform
Eier (selveier)

Bruttoareal
81 m2

Soverom
3

Primærrom
85 m2

Bruksareal
81 m2

Tomteareal
2060 m2 (eiet)

Sengeplasser
4-6

Fasiliteter

Balkong

Bilvei frem

Garasje/P-plass

Offentlig vann/kloakk

Innlagt strøm

Turterreng

Peis/Ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Alpin

Bilder

eksempelbilde