I romjula har vi gleden av å invitere til flere visninger på Alvdal:

  • 27. desember kl. 12.00 - 12.45, Randmælsveien 16
  • 27. desember kl. 13.00 - 13.45, Spurvtrøa 6
  • 28. og 29. desember 10.00 - 14.00 påmeldingsvisning på Sole

For nærmere informasjon eller spørsmål kan du ta kontakt med Henrik på telefon 90273792.

I Randmælsveien 16 kan du kikke på den moderne sokkelboligen Berga. En innflytningsklar enebolig med svært sentrumsnær beliggenhet på Alvdal. Boligen inneholder hele fire soverom og to bad i tillegg til stue, kjøkken og vaskerom/bod. Dette er en romslig enebolig. De store vindusflatene gjør dette til en lys og trivelig bolig med moderne preg. Integrert garasje i huskroppen og plass til parkering på egen gårdsplass. Ute er det lagt ferdigplen.

 Inngangsparti vinter

I Spurvtrøa 6 finner du Bjørkli. En enebolig fra Boligpartners Nostalgi serie med en romslig stue og kjøkkenløsning, bad/ vaskerom og bod i første etasje. Tre soverom, loftstue og bad i andre etasje. En svært innholdsrik bolig på en solrik tomt. Hvis det er ønskelig med et fjerde soverom kan en del av stua deles av til dette. Boligen er ferdig og innflytningsklar når det måtte være ønskelig. Boligen har også en dobbelt garasje med bod i bakkant. Uteområdet er opparbeidet med ferdigplen og gruset gårdsplass. Spurvtrøa har gatelys og asfaltert adkomstvei. I Måna har du kort vei til lekeplasser, ski- og turløyper samt Steimoegga idrettspark. Det er også gangavstand til dagligvareforretning og barnehage.

Fasade med garasje

 For de som ønsker en omvisning på Sole ber vi om at dere tar kontakt med oss. Vi er tilgjengelige 28. og 29. desember mellom 10.00 og 14.00. For å avtale tidspunkt ber vi dere ringe Henrik på telefon 90273792 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Sole ligger rett sør for sentrum og er nærmeste nabo til Sjulhustunet med barneskole og flerbrukshall. Området er opparbeidet med infrastruktur, veier og gatelys og byggingen av de første boligene er godt igang. På Sole er det tenkt bygget både flermannsboliger og eneboliger.  Området er skrånende og alle tomtene vil derfor få godt med både utsikt og sol. Her har du en en unik mulighet til å sikre deg en ny og energieffektiv bolig på en sentrumsnær tomt. 

Tomtekart med solgte