Torsdag 9. juli  inviterer vi til visning av to innflytningsklare boliger på Alvdal. En i sentrum og en i Måna. Begge boligene ligger ute for salg. Er du på utkikk etter ny bolig? Da kan det være lurt å stikke innom. Vi setter ut visnings skilt slik at du lett skal finne frem. Hvis du ønsker mer informasjon eller vil avtale et annet tidspunkt kan du ringe Gunnar på 95748999.

Berga i Randmælsveien er fra Boligpartners moderne serie. Boligen er svært sentrumsnær med gangavstand til mye; butikker, skoler, barnehage og kommunale tjenester. Det er en sokkelbolig med hele fire soverom og to bad. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. I hovedetasjen finner du et luftig stue- og kjøkkenområde. Moderne kjøkkeninnredning fra Norema med integrerte hvitevarer og Sirius peisovn til kaldere dager. Boligen har en romslig veranda som har godt med sol og er delvis overbygd. Andre ting vi kan nevne er opparbeidet uteområde med plen, boligen er ferdig rengjort, sentralstøvsuger, tett trapp, downlights, og baderomsinnredning med skuffer og speilskap. Ta turen innom Berga torsdag fra 17.00 - 18.00, Randmælsveien 16.

Med sol 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den andre boligen er Bjørkli fra Boligpartners nostalgi serie. Dette er en innholdsrik bolig i et familievennlig område, Spurvtrøa, med totalt 8 boligtomter. I første etasje finner du en romslig entre med god plass til garderobe, teknisk rom, vaskerom og en stor stue- kjøkkenløsning. I andre etasje er det en loftstue, et bad og tre soverom.  I tillegg er det satt opp en dobbelt garasje med bod på tomten. Dette er en bolig du kan flytte rett inn i. På kjøkkenet er det montert innredning fra Norema med integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn fra Gorenje. Det er fritthengende ventilator fra Røros Metall. Boligen leveres med sentralstøvsuger som er plassert i bod i 1. etasje. Fra stue er det utgang til en stor terrasse. Her ar du sol store deler av dagen. Det er også montert en peisovn som gir lun varme på kjøligere dager.Den er ferdig rengjort, opparbeidet plen og innkjørsel er gruset. Fra Spurvtrøa er det kort vei til Steimoegga idrettspark. Det er også lysløype, lekeplass, akebakke og turstier i nærområdet. Kom innom på visning i Spurvtrøa 6 fra 18.30 - 19.30.

Fasade med garasje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan lese mer om boligene på finn.no: 

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=181850770

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=182474586&location=1.22034.20081&location=0.22034