Vi har to eneboliger under bygging på Alvdal som begge bygges for salg og vi inviterer derfor til visning mandag 6. april.

Etter at dette ble planlagt har situasjonen rundt korona smitte inntatt hverdagen vår. Vi velger å avholde visning, men for å gjøre dette på en trygg måte med så lav smitterisiko som mulig ber vi om følgende:

  • Ta kontakt med oss i forkant for å avtale tidspunkt. Vi tar imot en person/ familie om gangen. Ta kontakt på telefon 62487540.
  • Vi unngår håndhilsing og vi holder god avstand til hverandre.

Her kan du lese mer om de to boligene vi ønsker å vise deg:

Fagertunet ligger rett ovenfor Alvdal sentrum, Steia. Her har vi tidligere i vinter ferdigstilt og overlevert en tremannsbolig. Nå bygger vi en enebolig på samme området. Boligen er av typen Berga fra Boligpartners moderne serie. Dette blir en svært innholdsrik sokkelbolig med P-rom på 117 kvadratmeter. Hovedetasjen inneholder kombinert stue og kjøkkenløsning med utgang til en overbygd terrasse, soverom med walk-in-closet og tilhørende bad. I underetasjen er det tre soverom, kombinert bad/ vaskerom, gang og to boder. Det er i tillegg en garasje integrert i huskroppens underetasje. Uteområdet vil bli opparbeidet med blant annet plen etter ferdigstillelse. Dette er en flott familiebolig for de som ønsker kort avstand til både skoler, barnehage, butikker og kommunale tjenester.  Bildene er illustrasjoner og vil avvike fra virkelig bygg. Kom på visning og se det live!

På vårt boligfelt i Måna bygger vi en enebolig av typen Bjørkli fra Boligpartners nostalgi serie. Dette er en bolig vi har bygget flere av tidligere og det er ikke uten grunn, denne passer for mange familier. Bjørkli har P-rom på 148 kvadratmeter fordelt på to etasjer. I første etasje er det en gang med plass til garderobe og en romslig stue-kjøkkenløsning. Her er det plass til stort spisebord og flere sittegrupper. Her finner du også en bod og et kombinert bad/ vaskerom. I husets andre etasje er det loftstue, tre soverom og et bad. Det bygges også en dobbelt garasje med separat bod. Selve tomta er på litt over ett mål og ligger i et nytt boligfelt med 7 andre eneboligtomter. Måna har i de siste årene vært et svært populært område for nybygging på Alvdal. Gode solforhold, utsikt, nærhet til Steimoegga idrettspark, lysløype, turstier, Plassen barnehage og Joker ligger i gangavstand til Måna. Skolebussen stopper flere steder på Nedre Månavei og frakter ungene trygt frem og tilbake fra skolen. Bildet under viser en tilsvarende bolig bygget i 2019.

Felles for begge boligene er at de er prosjektert og bygget etter TEK-17 og Boligpartners leveransebeskrivelse. Vi legger vekt på god kvalitet på både materialvalg og utførelse i alle våre prosjekter. Tegninger og leveransebeskrivelse kan fås ved henvendelse.Du kan nå oss på telefon 62487540. Vi har selvfølgelig med oss tegninger på visningen. 

  • Mandag 6. april 2020, 16.00 - 17.00 Randmælsveien 14, Fagertunet og 17.30 - 18.30 Øvre Månavei, Spurvtrøa 

Vi setter opp visningsskilt - velkommen!