Vårt nyeste prosjekt er Fagertunet på Alvdal som bygges for salg. Tomta ligger svært sentralt til i Brenna med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner. I tillegg er det kort vei til turstier og skiløyper. Tomta ligger svært solrikt til i et skrånende terreng. For mer detaljert informasjon kan du gå inn på FINN og koden 144785264 eller ta kontakt med oss på 62487540. Grunnarbeidet er igang og vi er snart igang med bygging av tremannsboligen. Når det blir ferdig vil det se omtrent slik ut:

3D Fagertunet  

Fagertunet vil bestå av en tremannsbolig og en enebolig. Leilighetene har ulik størrelse og får et felles garasjebygg. To av leilighetene er allerede solgt. Den siste leiligheten har et totalt bruksareal på 78m2 og har to soverom, bad, bod og kombinert stue og kjøkken. Bildet under er en illustrasjon av denne leiligheten. Hvis du ønsker å sikre deg den siste - ta kontakt med oss i dag!

Illustrasjon leilighet 3

Eneboligen er en variant av Boligpartners hustype Berga, som er tilpasset skrå tomter. Huset rommer hele fire soverom, to bad og har godt med bodplass. Soverommet i hoved etasjen har walk-in closet og direkte tilgang til baderommet. Stue og kjøkken er i hovedetasjen på huset, og har store vinduer med flott utsikt over Steia. Fra kjøkkenet kan du gå direkte ut på den delvis overbygde verandaen. Her kan du nyte sola i helt til den går ned.

Berga interir oxi 2017 original

Garasjen er integrert i huskroppens underetasje. I forhold til illustrasjonen trekker vi garasjen lenger frem for å få plass til et ekstra soverom i underetasjen. Når det er ferdig vil det se omtrent slik ut. 

Berga eksterir oxi 2017 original