I Idrettsveien på Tynset er vi såvidt igang med grunnmuren til det smarte huset Lugo. Dette er en liten enebolig med alt du trenger på en flate. Huset har en åpen stue- og kjøkkenløsning på over 30 kvadratmeter. Nok plass til å samle venner og familie til hyggelige sammenkomster. Lugo har to soverom, bad og vaskerom/ bod. Boligens bruksareal er på 87 kvadrat. Fra stue er det utgang til en overbyg uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Idrettsveien er et nyetablert og trivelig sameie hvor det fra før er bygget en firemannsbolig og en seksmannsbolig. Nå bygger vi Lugo, og siste byggetrinn vil bli en tomannsbolig. Beliggenheten er sentrumsnær med gangvei til butikker, skoler og offentlige tjenestester som legekontor og bibliotek.

Lugo eksterioer 2017

Huset blir bygget for salg og vil trolig ferdigstilles rundt juletider. Innvendig vil huset få moderne og lettstelte overflater. Det blir eksempelvis ferdigmalte tak- og veggplater, parkett og fliser med varmekabler på gulvene. Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite, glatte fronter. Ved interesse kan du kontakte Gunnar Bråten på telefon 95748999. Det er mulig for kjøper å påvirke materialvalgene ved salg i en tidlig fase av byggingen.

Dette er en illustrasjon av interiøret i en Lugo:

Interiør Lugo 3D illustrasjon