Opplev, se og føl hvordan våre arkitekttegnede ferdighus er på innsiden - vi inviterer deg inn på visning:

Lørdag 11. februar 13.00 - 15.00 i Brenna på Alvdal viser vi frem en Dalsheim med dobbelt garasje integrert i huskroppen.

Dalsheim vinter

Dalsheim fra Boligpartner er en enkel men svært innholdsrik bolig på ett plan som gjør at du kan bo i boligen i mange år. Det er kanskje derfor vi har bygget så mange av denne modellen. Denne kundetilpassede Dalsheimen inneholder hele 3 soverom, kombinert stue og kjøkken med utgang til overbygd terasse. Bad, separat toalett og vaskerom med egen inngang. For å komme inn i garasjen går du tørrskodd gjennom svalgangen. En kjempefordel hvis det regner eller snør ute.

Gunnar, vår husselger er tilstede fra 13.00 og utover og han kan fortelle deg nærmere om materialvalg, muligheter for å gjøre tilpasninger, finansiering, tomtemuligheter og eventuelt andre spørsmål du måtte ha.

Huset er bygget øverst i Brenna. Fra rv3 tar du av ved Shell, svinger til venstre og fortsetter under undergangen. Ved Øwretun barnehage tar du til høye og kjører forbi Solsiden omsorgsheim, ta første til venstre når du har kommet opp bakken. Da holder du til høyre til du kommer på toppen av feltet. Vi setter også opp skilt slik at du finner frem.

Hvis det er andre modeller du kunne tenke deg å kikke nærmere på så har Boligpartner visning mange steder denne dagen. Ta en titt inne på www.Boligpartner.no så kanskje det er visning på akkurat ditt drømmehus denne dagen.

Velkommen til visning!