Det nærmer seg jul og vi har gleden av å kunne tilby 1 stk hytte av typen Gråhø fra Boligpartner til en super pris: 

Nøkkelferdig hytte på Savalen inkludert tomt, graving og komplett hytte med elektro og rørlegger til 1 960 000,-.

Grh interir

Prisen forutsetter signering innen 24.12.2016 og her gjelder førstemann til mølla. Offentlige avgifter og gebyrer på tomt og bygg kommer i tillegg

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte. På sine 64 kvm har den hele tre soverom og seks sengeplasser, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entre. I tilleg inneholder hytta en praktisk innvendig bod med plass for ski, sykler og annet utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien pluss noen venner. Gråhø passer perfekt på fjellet og er en utmerket hytte for en aktiv familie.

For nærmere beskrivelse av leveransen kan du ringe Henrik Moen på telefon 90273792 eller gå inn på finn annonsen:

https://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=78876902

Grh

Tomta ligger på et høydedrag i Savalbete hyttegrend i Tynset kommune. Her er det nydelig utsikt, fantastiske solforhold, krystallklar luft og en idyllisk natur så langt øyet kan se. Tomten ligger i nordenden av Savalsjøen i en høyde på ca. 750 - 850 moh. i uberørt natur og gammelt kulturlandskap. Klimaet er stabilt med mye snø om vinteren, god varme på sommeren og lite nedbør - et typisk innlandsklima.

På Savalen finnes aktiviteter for alle og enhver i alle aldre både sommer og vinter. Her kan vi blant annet nevne fotturer, sykkelturer, hesteopplevelser, båt, kano og kajakk på Savalsjøen, badestrand, Julenissens hus, ATV og snøscooterkjøring, jakt, fiske, alpinbakke, preparerte skiløyper, fotballbane, skistadion, skøytebane og hundekjøring. På Savalen Fjellhotell kan du spise en bedre middag eller slappe av i hotellets spa avdeling.

Savalen ligger ca. 20 minutter fra Tynset som er nærmeste handelssentrum med et godt utvalg av butikker og kafeèr. Her er det også togstasjon. Fra Trondheim når man Savalen på ca. 2,5 timer med bil og fra Oslo tar turen ca 4,5 timer.