Vårt nyeste prosjekt er Fagertunet på Alvdal som bygges for salg. Tomta ligger svært sentralt til i Brenna med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner. I tillegg er det kort vei til turstier og skiløyper. Tomta ligger svært solrikt til i et skrånende terreng. For mer detaljert informasjon kan du gå inn på FINN og koden 144785264 eller ta kontakt med oss på 62487540. Grunnarbeidet er igang og vi er snart igang med bygging av tremannsboligen. Når det blir ferdig vil det se omtrent slik ut:

3D Fagertunet  

Fagertunet vil bestå av en tremannsbolig og en enebolig. Leilighetene har ulik størrelse og får et felles garasjebygg. To av leilighetene er allerede solgt. Den siste leiligheten har et totalt bruksareal på 78m2 og har to soverom, bad, bod og kombinert stue og kjøkken. Bildet under er en illustrasjon av denne leiligheten. Hvis du ønsker å sikre deg den siste - ta kontakt med oss i dag!

Illustrasjon leilighet 3

Eneboligen er en variant av Boligpartners hustype Berga, som er tilpasset skrå tomter. Huset rommer hele fire soverom, to bad og har godt med bodplass. Soverommet i hoved etasjen har walk-in closet og direkte tilgang til baderommet. Stue og kjøkken er i hovedetasjen på huset, og har store vinduer med flott utsikt over Steia. Fra kjøkkenet kan du gå direkte ut på den delvis overbygde verandaen. Her kan du nyte sola i helt til den går ned.

Berga interir oxi 2017 original

Garasjen er integrert i huskroppens underetasje. I forhold til illustrasjonen trekker vi garasjen lenger frem for å få plass til et ekstra soverom i underetasjen. Når det er ferdig vil det se omtrent slik ut. 

Berga eksterir oxi 2017 original

 

I Idrettsveien på Tynset er vi såvidt igang med grunnmuren til det smarte huset Lugo. Dette er en liten enebolig med alt du trenger på en flate. Huset har en åpen stue- og kjøkkenløsning på over 30 kvadratmeter. Nok plass til å samle venner og familie til hyggelige sammenkomster. Lugo har to soverom, bad og vaskerom/ bod. Boligens bruksareal er på 87 kvadrat. Fra stue er det utgang til en overbyg uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Idrettsveien er et nyetablert og trivelig sameie hvor det fra før er bygget en firemannsbolig og en seksmannsbolig. Nå bygger vi Lugo, og siste byggetrinn vil bli en tomannsbolig. Beliggenheten er sentrumsnær med gangvei til butikker, skoler og offentlige tjenestester som legekontor og bibliotek.

Lugo eksterioer 2017

Huset blir bygget for salg og vil trolig ferdigstilles rundt juletider. Innvendig vil huset få moderne og lettstelte overflater. Det blir eksempelvis ferdigmalte tak- og veggplater, parkett og fliser med varmekabler på gulvene. Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite, glatte fronter. Ved interesse kan du kontakte Gunnar Bråten på telefon 95748999. Det er mulig for kjøper å påvirke materialvalgene ved salg i en tidlig fase av byggingen.

Dette er en illustrasjon av interiøret i en Lugo:

Interiør Lugo 3D illustrasjon

Tirsdag 21. februar kl. 12.00 åpnes Rørosmartnan for 164`gang og vi har gleden av å ønske alle velkommen til vår stand i martnashallen Verket. Dette er en ypperlig mulighet for å slå av en prat rundt hus- eller hyttebygging. Vi har god lokalkunnskap om både tomter, ulike bestemmelser som gjelder for disse og hvilke mugliheter dette gir. I tillegg har vi lang erfaring med å sette opp ferdighus- og hytter fra Boligpartner og kjenner produktet og kvaliteten svært godt. Boligpartner har nylig lansert hytteserien Birken. Dette er noe enklere og rimeligere hytter med stort fokus på praktiske- og plasseffektiveløsninger. Disse har vi veldig lyst til å vise frem!

Vi garanterer yrende liv fra tidlige til sent og vi er på plass under hele martnan. Velkommen!

Åpningstidene i hallen er: tirsdag 11.00 - 18.00, onsdag til fredag 10.00 - 18.00 og lørdag 10.00 - 17.00.

Kvarstad eksterioer slider large

Opplev, se og føl hvordan våre arkitekttegnede ferdighus er på innsiden - vi inviterer deg inn på visning:

Lørdag 11. februar 13.00 - 15.00 i Brenna på Alvdal viser vi frem en Dalsheim med dobbelt garasje integrert i huskroppen.

Dalsheim vinter

Dalsheim fra Boligpartner er en enkel men svært innholdsrik bolig på ett plan som gjør at du kan bo i boligen i mange år. Det er kanskje derfor vi har bygget så mange av denne modellen. Denne kundetilpassede Dalsheimen inneholder hele 3 soverom, kombinert stue og kjøkken med utgang til overbygd terasse. Bad, separat toalett og vaskerom med egen inngang. For å komme inn i garasjen går du tørrskodd gjennom svalgangen. En kjempefordel hvis det regner eller snør ute.

Gunnar, vår husselger er tilstede fra 13.00 og utover og han kan fortelle deg nærmere om materialvalg, muligheter for å gjøre tilpasninger, finansiering, tomtemuligheter og eventuelt andre spørsmål du måtte ha.

Huset er bygget øverst i Brenna. Fra rv3 tar du av ved Shell, svinger til venstre og fortsetter under undergangen. Ved Øwretun barnehage tar du til høye og kjører forbi Solsiden omsorgsheim, ta første til venstre når du har kommet opp bakken. Da holder du til høyre til du kommer på toppen av feltet. Vi setter også opp skilt slik at du finner frem.

Hvis det er andre modeller du kunne tenke deg å kikke nærmere på så har Boligpartner visning mange steder denne dagen. Ta en titt inne på www.Boligpartner.no så kanskje det er visning på akkurat ditt drømmehus denne dagen.

Velkommen til visning!

 

På grunn av økt etterspørsel etter våre hus- og hytter fra Boligpartner søker vi dyktige og kvalifiserte tømrere/ bygningssnekkere og tømrer BAS. Selvstendige tømrerlag for innleie på prosjekter er også interressant.

Vårt distrikt strekker seg fra Røros i nord til Stor Elvdal i sør og arbeidssted vil derfor kunne variere noe. Vi setter opp både hus, hytter, tilbygg og tar på oss rehabiliterings oppdrag. Administrasjon og lager er på Alvdal. i 2016 var vi 12 ansatte og omsatte for ca.28 millioner.

Vi har høyt fokus på feilfrie boliger ved overlevering til kunde. Dette krever kvalitetsbevisste tømrere, og vi setter store krav til profesjonalitet og yrkesstolthet.

Ønskede kvalifikasjoner:

- Fagbrev eller lang og relevant erfaring

- Faglig dyktig, ansvarsfull, fleksibel og selvstendig

- Stå-på vilje og godt humør

- Må beherske norsk muntlig og skriftlig

- Førerkort i klasse B

Vi kan tilby:

- Konkurransedyktige betingelser

- Varierte og spennende arbeidsoppgaver

- Et selskap i god utvikling

- Godt arbeidsmiljø

- Firmabil til BAS

- Gode forsikringsordninger

Søknad:

Ser dette spennende ut?

For spørsmål om stillingen og innsending av søknad, kontakt:

- Daglig leder Gunnar Bråten på telefon 95748999, eller send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så raskt som mulig!

Dalsheim vinter

 

 

Det nærmer seg jul og vi har gleden av å kunne tilby 1 stk hytte av typen Gråhø fra Boligpartner til en super pris: 

Nøkkelferdig hytte på Savalen inkludert tomt, graving og komplett hytte med elektro og rørlegger til 1 960 000,-.

Grh interir

Prisen forutsetter signering innen 24.12.2016 og her gjelder førstemann til mølla. Offentlige avgifter og gebyrer på tomt og bygg kommer i tillegg

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte. På sine 64 kvm har den hele tre soverom og seks sengeplasser, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entre. I tilleg inneholder hytta en praktisk innvendig bod med plass for ski, sykler og annet utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien pluss noen venner. Gråhø passer perfekt på fjellet og er en utmerket hytte for en aktiv familie.

For nærmere beskrivelse av leveransen kan du ringe Henrik Moen på telefon 90273792 eller gå inn på finn annonsen:

https://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=78876902

Grh

Tomta ligger på et høydedrag i Savalbete hyttegrend i Tynset kommune. Her er det nydelig utsikt, fantastiske solforhold, krystallklar luft og en idyllisk natur så langt øyet kan se. Tomten ligger i nordenden av Savalsjøen i en høyde på ca. 750 - 850 moh. i uberørt natur og gammelt kulturlandskap. Klimaet er stabilt med mye snø om vinteren, god varme på sommeren og lite nedbør - et typisk innlandsklima.

På Savalen finnes aktiviteter for alle og enhver i alle aldre både sommer og vinter. Her kan vi blant annet nevne fotturer, sykkelturer, hesteopplevelser, båt, kano og kajakk på Savalsjøen, badestrand, Julenissens hus, ATV og snøscooterkjøring, jakt, fiske, alpinbakke, preparerte skiløyper, fotballbane, skistadion, skøytebane og hundekjøring. På Savalen Fjellhotell kan du spise en bedre middag eller slappe av i hotellets spa avdeling.

Savalen ligger ca. 20 minutter fra Tynset som er nærmeste handelssentrum med et godt utvalg av butikker og kafeèr. Her er det også togstasjon. Fra Trondheim når man Savalen på ca. 2,5 timer med bil og fra Oslo tar turen ca 4,5 timer.

Nå er det i Rendalen det skjer!

I neste uke, 14. - 16. juli finner du oss på Åkrestrømmen Grendefestival i Rendalen hvor vi vil ha en egen stand. Henrik Moen blir å treffe der torsdag, fredag og lørdag fra 11.00 og utover. Hvis du vurderer å bygge hus eller hytte så kan det være nyttig å stikke innom vårt trivelige telt for en prat. Vi har et stort utvalg av tomter, hus- og hyttemodeller som vi mer enn gjerne viser deg. Vi byr selvfølgelig også på kaffe til alle som stikker innom oss.

Lørdag 21. juli kl. 18.00 - 20.00 skal vi ha hyttevisning i Renåfjellet. Da har vi gleden av å vise frem to helt nybygde og kjempeflotte hytter: Magna og Midthø! Det er bare å glede seg for dette ble så fint! Hyttene ligger ved siden av hverandre i Bjørnelabben 34 og 36. Vi byr på enkel servering. Vi oppfordrer samtidig alle til å ta en tur rundt i hyttefeltet for å se hva Renåfjellet har å by på: turstier, badedamm, utsikt, alpinanlegg og god atmosfære. Veibeskrivelse: følg skilting fra Åkrestrømmen til Renåfjellet. Kjør gjennom bommen (her kan du betale med kort) og følg hovedveien oppover i hyttefeltet, kjør ca. 5 kilometer, da kommer du til et kryss. Her skal du ta til høye. Vi kommer til å sette opp flere visningsskilt merket med BF Bygg Alvdal slik at alle finner frem.

Vi gleder oss til å treffe deg i Rendalen i Juli!

Visningskveld Renåfjellet

 

 

 

Oppdragsmengden øker og BF Bygg søker etter dyktige tømrere eller tømrerlag som vil være med på laget. Vi setter primært opp hus og hytter levert av Boligpartner og søker etter personer med fagbrev i tømrerfaget. Du må gjerne ha erfaring med å sette opp ferdighus og hytter. Evne til å arbeide selvstendig og en god dose stå på vilje er også en fordel. Søkere må beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Vi har et stort distrikt og søker gjerne deg med lokal tilhørighet i følgende kommuner: Røros, Os, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Rendalen eller Stor Elvdal.

Som ansatt hos oss kan vi tilby:

  • fast ansettelse med konkurransedyktige vilkår
  • en variert arbeidsdag med selvstendige oppgaver
  • godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger
  • gode forsikringsordninger

Tømrerlag leies inn pr prosjekt.

Skriftlig søknad med CV sendes snarest til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller pr post til BF Bygg Alvdal AS, Steia 14, 2560 Alvdal. Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder Gunnar Bråten på telefon 95748999.

I februar inviterte Rendalen kommune til anbudskonkurranse på flyktningeboliger i Øvre Rendal. Nærmere bestemt på Dalehustomta. Vårt tilbud med underleverandørene Rørservicet Tynset AS, Østa Elektro AS, Tynset Farve og Interiør AS og Alvdal Graveservice AS, vant frem i sterk konkurranse med 6 andre tilbydere!

Boligen vi brukte i tilbudet er en vertikaldelt tomannsbolig på ett plan levert av Boligpartner. Det er en bolig vi har bygget tidligere og har gode erfaringer med. Den inneholder tre soverom, kombinert stue og kjøkken, kombinert bad/ vaskerom, entre og wc. Det er i tillegg både innvendig og utvendig bod. På Dalehustomta står det i dag et eldre hus som skal rives. Utearealene rundt det nye huset skal opparbeides med asfaltert adkomsvei og parkeringsplass. Bildet under er en illustrasjon av boligen.

3D eksterir

Denne uken ble avtalen underskrevet av Gunnar Bråten, daglig leder i BF Bygg og Kristin Fines Ygre i Rendalen kommune. Vi takker for tilliten og ser fram til å starte arbeidet.

Kontrakts skriving

Henrik Moen er nå på plass i stillingen som hytteselger. Han kommer flyttende fra Lund i Sverige der han har hatt ansvaret for salg av Valtra traktorer i Norge, Sverige og Danmark for firmaet Läntmannen.

Selv om han akkurat har begynt er han godt igang med å følge opp kunder og skaffe tilveie attraktive hyttetomter. Henrik er oppvokst i Tylldalen og er derfor godt kjent i vårt område, det er en stor fordel. I dagene fremover vil han ta seg en runde på de ulike hyttedestinasjonene for å få inngående kjennskap til hva de har å by på. Hvor er den best utsikten, de mest utfordrende toppturene, de beste skiløypene og slalombakkene? Hvis du drømmer om hytte ville jeg tatt en prat med Henrik slik at dere sammen kan finne de beste løsningen for deg og din familie. Ring han på telefon 902 73 792.

Velkommen til BF Bygg og lykke til!

PS. Stikk innom Boligpartners stand på Hyttemessa på Hellerud i helga og slå av en prat - Henrik er der!

Hytteselgere